Behandelingen

Bij Salon Yvonne kunt u terecht voor diverse behandelingen. Zo richten wij ons vooral op huidverbetering en het verbeteren van huidproblemen. Bij de behandeling van de huid, vindt alvorens de behandeling eerst een intake plaats om te bepalen welke behandeling en producten het beste bij uw huid passen. U kunt bij ons ook terecht voor ontspannende behandelingen, verzorging van de huid en beautybehandelingen. Bij alle behandelingen werken wij met exclusieve merken.

Huidbehandelingen

Bij Salon Yvonne kan je terecht voor diverse huidbehandelingen. Zo richten wij ons vooral op huidverbetering en het verbeteren van huidproblemen. Bij de behandeling van de huid, vindt alvorens de behandeling eerst een intake plaats om te bepalen welke behandeling en producten het beste bij jouw huid passen. 

Wimpers en wenkbrauwen

Wimperextensions zien er heel natuurlijk, mooi en glamoreus uit, alsof je bent gezegend met lange wimpers of een geweldige mascara gebruikt hebt. Mascara is niet meer nodig en zelfs oogpotlood is geen noodzaak meer. Daarnaast kan je bij ons terecht voor het verven en epileren van je wenkbrauwen.

Pedicure

Mooie, verzorgde voeten en teennagels. Een must in zowel de zomer als de winter! Bekijk op deze pagina onze pedicurebehandelingen met de producten van Spa.

Ontharing

Bij Salon Yvonne kan je terecht voor diverse waxbehandelingen om voor een langere tijd van ongewenste haren af te zijn. Eén keer per maand, bieden wij laserontharing aan. Naast ongewenste haren kunnen ook grijze haren verwijderd worden.

Bruidsvisagie

Begin de mooiste dag van je leven ontspannen en kies voor een visagist op locatie. Voorafgaand bespreken wij je look en zorgen we er voor dat het volledige plaatje klopt!

Permanente make-up

Via een externe partner, Mariska de Jong van VIP Cosmetics, kan je bij Salon Yvonne ook terecht voor permanente make-up voor wenkbrauwen, eyeliner en lippen!