Bruidsvisagie

Begin de mooiste dag van uw leven ontspannen en kies voor een make-up specialist op locatie. Voorafgaand aan uw huwelijksdag, bespreken we eerst uw wensen in onze salon. Of u nu een natuurlijke look wilt, of een look vol met glamour, u krijgt van ons een goed advies wat bij u en uw huwelijksdag past. We houden daarbij rekening met de fotografie en het (buiten)licht op de dag zelf. Na het bespreken van uw wensen en ons advies, zetten we een proefmake-up.

Op uw huwelijksdag uw getuigen, bruidsmeisjes, (schoon)moeder, (schoon)zussen, vriendinnen of andere belangrijke personen voorzien van een professionele make-up? Geen enkel probleem! Het enige dat belangrijk is, is dat zij op dezelfde locatie als u, de bruid, zijn.

Als goede voorbereiding op uw huwelijksdag en de make-up adviseren wij vooraf een verzorgende en huidverbeterende gezichtsbehandeling te ondergaan. Hoe egaler de huid hoe mooier de make-up, zeker overdag met natuurlijk licht.

Prijzen
Proefmake-up in de salon             € 35,00
Bruidsmake-up op locatie             € 75,00
Make-up voor gasten, per gast     € 27,50

Op uw huwelijksdag een prachtige oogopslag met volumineuze wimpers? Kies dan voor wimperextensions!

Vergeet uw handen en voeten niet! Bij ons kunt u ook terecht voor een manicure en pedicure, zodat u van top tot teen verzorgd bent op uw mooie dag.

Heeft u interesse in het uitbreiden van uw bruidsmake-up met meerdere behandelingen? Dan bespreken we graag te mogelijkheden met u tijdens de afspraak voor uw proef make-up. We maken graag een mooie combinatieprijs!