Bruidsvisagie

Begin de mooiste dag van je leven ontspannen en kies voor een make-up specialist op locatie. Voorafgaand aan je huwelijksdag, bespreken we eerst jouw wensen in onze salon. Of je nu een natuurlijke look wilt, of een look vol met glamour, je krijgt van ons een goed advies wat bij jou en jouw huwelijksdag past. We houden daarbij rekening met de fotografie en het (buiten)licht op de dag zelf. Na het bespreken van jouw wensen en ons advies, zetten we een proefmake-up.

Op je huwelijksdag jouw getuigen, bruidsmeisjes, (schoon)moeder, (schoon)zussen, vriendinnen of andere belangrijke personen voorzien van een professionele make-up? Geen enkel probleem! Het enige dat belangrijk is, is dat zij op dezelfde locatie als jou, de bruid, zijn.

Als goede voorbereiding op jouw huwelijksdag en de make-up adviseren wij vooraf een verzorgende en huidverbeterende gezichtsbehandeling te ondergaan. Hoe egaler de huid hoe mooier de make-up, zeker overdag met natuurlijk licht.

Prijzen
Proefmake-up in de salon             € 35,00
Bruidsmake-up op locatie             € 75,00
Make-up voor gasten, per gast     € 27,50

Op jouw huwelijksdag een prachtige oogopslag met volumineuze wimpers? Kies dan voor wimperextensions! Voor een mooi mascara effect kan je gebruik maken van de lashlift behandeling!

Vergeet je handen en voeten niet! Bij ons kan je ook terecht voor een manicure en pedicure, zodat je van top tot teen verzorgd bent op jouw mooie dag.

Heb je interesse in het uitbreiden van uw bruidsmake-up met meerdere behandelingen? Dan bespreken we graag de mogelijkheden met je tijdens de afspraak voor jouw proef make-up. We maken graag een mooie combinatieprijs!