Handen en voeten

Bij Salon Yvonne kunt u terecht voor diverse behandelingen voor hand en voet. U kunt u bij ons ook terecht voor gelnagels, Mani-Q Gellack, manicure en pedicure.

CND gellak

Verzorgde, verstevigde nagels met de gellak van CND shellac!

Mani-Q gellak

Gellak, dé trend van afgelopen jaren! Mani-Q gellak is een semi-permanente nagellak met alle positieve eigenschappen van gel.

GO TIME - gellak

GO TIME! Dé innovatie op het gebied van gellak. Binnen vijftien minuten mooie gelakte nagels die minimaal twee weken mooi blijven. Ideaal voor tijdens uw lunchpauze! 

 

Verlengde gelnagels

Naast een mooi gelakte nagel, kunnen wij u bij Salon Yvonne ook voorzien van prachtige, verlengde nagels.

Gelnagels opvullen

Nadat u een set nagels hebt laten zetten, blijft de natuurlijke nagel groeien. Hierdoor ontstaat er uitgroei. Na ongeveer drie tot vier weken moeten de nagels opgevuld worden om de uitgroei op te vullen.

Gelnagels verwijderen

Wilt u de gelnagels van uw natuurlijke nagel verwijderen? Wij kunnen de gelnagels op professionele wijze van uw natuurlijke nagel verwijderen en zo de natuurlijke nagel zo min mogelijk te beschadigen.

Manicure SpaRitual

Mooie, verzorgde handen en nagels maken uw look helemaal af. Bij Salon Yvonne kunt u terecht voor diverse manicure behandelingen, waarbij we gebruik maken van de producten van SpaRitual.

Pedicure SpaRitual

Mooie, verzorgde voeten en teennagels. Een must in zowel de zomer als de winter! Bekijk op deze pagina onze pedicurebehandelingen met de producten van SpaRitual.