HYAMATRIX - mimische rimpelbehandeling

Doelen behandeling: Deze behandeling geeft snelle en indrukwekkende resultaten. De behandeling leidt tot een jongere en frissere huid en dit is onmiddellijk te zien. Dit effect houdt ook op lange termijn aan. Botox verlamt de spier, Hexamatrix behandelingen zorgen ervoor dat de mimische spieren ontspannen, waardoor de rimpels verminderen.

Resultaten behandeling: Het resultaat van de behandeling is dat de huid er weer stralend, fris en jonger uitziet. Door de behandeling zijn de mimische spieren van het gezicht ontspannen en is de huid gekalmeerd. Ook worden de tekenen van stress en vermoeidheid rond de ogen verwijderd.

Beschrijving behandeling: De behandeling start met een dubbele reiniging en exfoliatie van de hoornlaag van de huid door middel van een peeling. Vervolgens wordt het serum met Hexapeptide gemasseerd, gevolgd door het unieke Bioskin masker. De behandeling sluiten we af met een regenererende huidverzorging van Hyamatrix. 

Deze behandeling geeft het mooiste en beste resultaat in kuurverband. Het beste resultaat behaalt u als volgt: één kuur van vier Hexamatrix behandelingen, gevolgd door één maand rust. Na de maand rust volgt nog een kuur van vier behandelingen. Na de twee kuren, is één behandeling per maand aan te raden om de huid te onderhouden.

 

De behandeling duurt ongeveer 90 minuten.

Losse behandelingsprijs € 125,00

Kuur van vier behandelingen € 495,00

Deze kuurprijs is inclusief een bijhorend serum voor thuisgebruik tijdens de kuur ter waarde van € 116,00.