Laserontharing

Eens per maand is het mogelijk een ontharingsbehandeling middels laserontharing te boeken bij Salon Yvonne. Deze laserbehandeling worden gedaan door een externe bedrijf o.l.v. huidtherapeuten. Deze behandeling wordt uitgevoerd met de High Power LightSheer Diodelaser. Deze laser behoort tot de beste ontharingslasers ter wereld en onderscheidt zich op vele punten van andere lasers. Door het hoge vermogen garandeert deze laser een snel resultaat dat ook op de lange termijn blijvend is. Vrijwel alle lichaamsdelen, gezicht, armen, benen, borst, rug, oksels en bikinilijn kunnen worden behandeld, bij zowel mannen als vrouwen.
De afname van haargroei d.m.v. laserlicht is afhankelijk van uw huid- en haartype. Laserlicht wordt geabsorbeerd in pigment van het haar. Dit betekent dat het haar donker moet zijn. Blonde en grijze haren bevatten geen pigment en kunnen dus niet behandeld worden.
De normale duur van een laserbehandeling is vijf tot acht behandelingen, met een periode van zes weken tussen de behandelingen.

De laserbehandeling is niet geheel pijnloos, in de meeste gevallen wordt een prikkelend gevoel ervaren. Vanaf zes weken voor de behandeling tot de laatste behandeling zijn epileren harsen of andere ontharingsbehandelingen m.u.v. scheren af te raden.
Wij adviseren je gedurende zes weken voor en na de behandeling niet te zonnebaden (geen zonnebank, zonlicht) en geen zelfbruinende producten te gebruiken. Laserstralen worden namelijk door een zongebruinde huid aangetrokken en worden niet opgenomen door het pigment in de haren. De light sheerdiode wordt enkel bestuurd door gediplomeerde huidtherapeuten, en dus in sommige gevallen worden de behandelingen vergoed.