Permanente make-up

Via een externe partner, Mariska de Jong van VIP Cosmetics, kan je bij Salon Yvonne ook terecht voor permanente make-up voor wenkbrauwen, eyeliner en lippen!

Wenkbrauwen
Permanente wenkbrauwen worden gezet door middel van een ‘3D-hairstroke’ techniek. Deze techniek zorgt dat levensechte haartjes worden nagebootst door middel van pigmentatie. Hierdoor kun je volume of vorm aanbrengen in een wenkbrauw. Ook voor de correctie van littekens. De schaduwtechniek zorgt voor volle, duidelijk aanwezige wenkbrauwen en simulatie van een met potlood aangebrachte wenkbrauw. Ben je niet tevreden over oude behandelingen voor permanente make-up bij andere aanbieders? VIP Cosmetics is specialist in het corrigeren en bijwerken hiervan.

Eyeliner
Permanente make-up kan ook gebruikt worden voor eyeliner. Dit kan in meerdere kleuren; van licht- tot donkerbruin, antraciet tot glamour black en kobaltblauw tot smaragdgroen.

  • Versterken van de wimperrand voor het meest natuurlijke effect.
  • Plaatsen van een duidelijk aanwezige eyeliner
  • Schaduw eyeliner (shading) aanbrengen

Full lips
Ook voor mooie, volle lippen kan gebruik gemaakt worden van permanente make-up. Zie hieronder de mogelijkheden.

  • De welving van lippen kan nagebootst worden voor een vol en vergrotend effect.
  • Als er lipkleur ontbreekt in je liplijn wordt door middel van de schaduwtechniek de kleur vloeiend aangebracht en toegevoegd.
  • Full lips voor wanneer je altijd een poederachtig lipgloss effect op je lippen wil hebben.

Permanente make-up ziet er onder alle omstandigheden perfect uit, dus ook in het zwembad, in de sauna of in de regen. Toch wordt permanente make-up langzaam lichter. Na één tot twee jaar moet je de pigmentatie daarom opnieuw aanbrengen.