Wimperextensions en wenkbrauwbehandelingen

Wimperextensions zien er heel natuurlijk, mooi en glamoreus uit, alsof je bent gezegend met lange wimpers of een geweldige mascara gebruikt hebt. Mascara is niet meer nodig en zelfs oogpotlood is geen noodzaak meer. Daarnaast kan je bij ons terecht voor het verven en epileren van je wenkbrauwen.

Wimperextensions

Eén voor één gezette wimperextensions van hoogwaardig polyester en zijde. Wimperextensions zien er heel natuurlijk, mooi en glamoreus uit, alsof u bent gezegend met lange wimpers of een geweldige mascara gebruikt hebt.

Microblading

Microblading is een gespecialiseerde behandeling; het is een vorm van (semi-) permanente make-up voor de wenkbrauwen. De unieke werkwijze waarbij 3D hairstrokes (haartjes) worden getekend die zó echt lijken, dat ze nauwelijks te onderscheiden zijn van echte wenkbrauwharen. Doordat de haartjes één voor één ‘getekend’ worden is het een zeer nauwkeurige behandeling waar we de tijd voor nemen.

Wenkbrauwen

Maak jou behandeling af met mooi geverfde en geëpileerde wenkbrauwen. De wenkbrauwen werken wij bij naar de natuurlijke vorm. Daarnaast verven wij de wenkbrauwen, wat zorgt voor een mooie, natuurlijke uitstraling van jouw gezicht.

Ook kunt je er voor kiezen om uw wenkbrauwen te laten verven met Henna. 

Wimperlift

Bij de Misenlift behandeling worden de natuurlijke wimpers gelift en gekleurd zonder de natuurlijke wimpers te beschadigen.