De droge huid specialist

Niemand is geboren met een droge huid. Een droge huid is dus eigenlijk een verslechtering van de huidconditie. De droge huid is het meest voorkomende huidtype en veel mensen zijn niet tevreden met hun crème of de professionele behandelingen die ze hebben gekregen. Emotion heeft in haar productlijn maar één focus: de droge huid. Alle producten zijn biologisch en hebben tot doel om de droge huid weer in evenwicht te brengen.

Om het juiste behandeltraject te bepalen, starten we altijd met een intake in combinatie met een SOS behandeling wanneer de huid zeer droog, gevoelig of uit balans is. Deze behandeling duurt 60 minuten en de kosten hiervoor bedragen € 55,-. Voor thuis wordt gestart met de SOS Cleansing Butter top 10 en de SOS Cream.

Wanneer de huid hersteld is, vervolgen we het behandeltraject met de Vitamine lijn, optioneel met of zonder oogbehandeling:

  • Vitamine Plus Facial - €79,50 (75min.)

  • Vitamine Plus Facial met extra oogbehandeling - €105,-

  • Vitamine Restoring Facial, met luxe masker - €95,- (90 min.)

  • Vitamine Restoring Facial, met luxe masker én extra oogbehandeling - €120,-

De oogbehandeling is tevens los te boeken voor €27,50 (één behandeling van 30 min.) of in de vorm van een kuur van drie behandelingen voor €75,-.

Benieuwd naar deze Emotion-huidbehandeling? Kom langs in de salon, of maak een afspraak. Wij adviseren je graag!