Environ behandelingen

Environ richt zich op het verbeteren en gezond maken van alle huidtypen, ongeacht leeftijd of geslacht. Door de intensieve werking van o.a. vitamine A, C en E, antioxidanten, en producten met de zuren glycol, lactaat, en salicyl kunnen wij vrijwel alle huidproblemen aanpakken en zorgen voor huidvernieuwing. Denk hierbij aan huidveroudering, acné, eczeem, hyperpigmentatie, acné-rosacea, en couperose. Binnen ons behandelingspallet, hebben wij drie opties m.b.t. behandelingen met Environ. De duur en kosten per behandeling verschillen per huid(probleem).

  • Environ manuele treatments; Korte, maar uitgebreide en huidverbeterende behandelingen.
  • Environ kuur behandelingen; Intensieve kuurbehandelingen voor o.a. het liften van de ogen en hals en het behandelen van acne, littekens, couperose en pigmentvlekken.
  • Environ Ionzyme DF Treatments; Actieve behandelingen met Sono en Iontoforese voor een gezonde, jongere en gladdere huid, waarbij de opname van vitamines A, C en E wordt gestimuleerd om snel een effectief resultaat te bereiken.
  • Environ lunchtime behandelingen; wanneer uw tijd beperkt is, kunt u kiezen voor een Environ Lunch Time behandeling. Deze korte, maar intensieve behandelingen focussen zich specifiek op een bepaalde probleemzone van het gelaat of het lichaam.
    Voor een zichtbaar resultaat op korte termijn adviseren wij deze behandeling in kuur, in combinatie met de Environ Cosmetic Roll-CIT en de Environ producten voor thuisgebruik. Maximum resultaat in een minimum van tijd!