Environ behandelingen

Environ richt zich op het verbeteren en gezond maken van alle huidtypen, ongeacht leeftijd of geslacht. Door de intensieve werking van o.a. vitamine A, C en E, antioxidanten, en producten met de zuren glycol, lactaat, en salicyl kunnen wij vrijwel alle huidproblemen aanpakken en zorgen voor huidvernieuwing. Denk hierbij aan huidveroudering, acné, eczeem, hyperpigmentatie, acné-rosacea, en couperose. 

Om het juiste behandeltraject te bepalen, starten we altijd met een Discovery behandeling. Deze behandeling duur 75 minuten en de kosten hiervoor bedragen € 77,00. Tijdens de Discovery behandeling bekijken we hoe jouw huid reageert en krijg je advies over jouw thuisbehandeling. Hierna starten we met we één van onderstaande behandelingen:

  • Essential DF behandelingen; Het baanbrekende Ionzyme DF apparaat van Environ combineert twee geavanceerde technologieën – Sonoforese op lage frequentie (geluidsgolven) en gepulseerde lontoforese (elektrische stroom). Deze dual Electro-Sonic Technologie creëert minuscule kanaaltjes in de huid om meer essentiële voedingsstoffen te kunnen brengen naar de plaatsen waar ze het meest nodig zijn met als resultaat een mooie, gezonde huid voor het leven. Bekijk hieronder de video over de kenmerken en voordelen van de Environ DF machine!

  • Focus-on kuren; Speciaal ontwikkeld om specifieke zones te behandelen met de revolutionaire dual electro-sonic DF-technologie van Environ, die ervoor zorgt dat jouw belangrijkste huidcondities onmiddellijk worden aangepakt. Perfect voor wanneer je niet veel tijd hebt.
  • Cool Peel behandelingen; De unieke Cool Peel Technologie van Environ is een revolutionaire, niet-invasieve en intelligente benadering van huidpeeling die op een veilige en doeltreffende manier het aanzien van de huid verbeterd. In tegenstelling tot de traditionele huid peelings die gebaseerd zijn op de vernietiging van huidcellen, ondersteunt de Cool Peel Technologie van Environ de effecten van de natuurlijke processen van een gezonde huid. Bekijk hieronder de video over de kenmerken en voordelen van de Environ Cool Peel-technologie.