Ontspannen en huidverbeterende behandelingen

Bij Salon Yvonne kan je terecht voor diverse huidbehandelingen. Zo richten wij ons vooral op huidverbetering en het verbeteren van huidproblemen. Bij de behandeling van de huid, vindt alvorens de behandeling eerst een intake plaats om te bepalen welke behandeling en producten het beste bij jouw huid passen. Bekijk op deze pagina onze verschillende huidbehandelingen. Benieuwd wat voor jou het beste is? Neem contact op en plan een intakegesprek met ons in! 

Emotion

Niemand is geboren met een droge huid. Een droge huid is dus eigenlijk een verslechtering van de huidconditie. De droge huid is het meest voorkomende huidtype en veel mensen zijn niet tevreden met hun crème of de professionele behandelingen die ze hebben gekregen. Emotion heeft in haar productlijn maar één focus: de droge huid. Alle producten zijn biologisch en hebben tot doel om de droge huid weer in evenwicht te brengen.

Environ

Behandelingen met Environ worden op jouw huid(probleem) afgestemd. Door de intensieve werking van o.a. vitamine A, C en E, antioxidanten, en peelings met de zuren glycol, lactaat, en salicyl kunnen wij vrijwel alle huidproblemen aanpakken en zorgen voor huidvernieuwing. Denk hierbij aan acné, eczeem, hyperpigmentatie, acné-rosacea, en couperose.

Ionzyme DF apparaat

Behandelingen met het revolutionaire Ionzyme DF apparaat zijn een niet-invasieve manier om jouw huid langer gezond en stralend te houden. Het gebruik van het apparaat maakt deel uit van gelaats- of lichaamsbehandelingen en geeft prachtige resultaten.

HydroPeptide

Bij behandelingen met HydroPeptide wordt de kracht van peptiden gebruikt om moleculen op celniveau te verbeteren. De hydratatie wordt verbeterd, lijntjes en rimpelens worden verminderd en de huid krijgt haar natuurlijke gloed terug. Behandelingen met HydroPeptide zorgen voor gerichte en resultaten-gedreven oplossingen. Voor alle huidtypes, voor alle huidindicaties; o.a. rimpels, verslapping, gevoelige huid, pigment en acné. 

T-Away

Met ons T-Away apparaat zijn wij staat om binnen enkele minuten hinderlijke cosmetische huidoneffenheden te verwijderen zoals couperose, pigmentvlekken, kleine rode adertjes, bloedblaasjes en steelwratjes.