Ontspannen en huidverbeterende behandelingen

Bij Salon Yvonne kunt u terecht voor diverse huidbehandelingen. Zo richten wij ons vooral op huidverbetering en het verbeteren van huidproblemen. Bij de behandeling van de huid, vindt alvorens de behandeling eerst een intake plaats om te bepalen welke behandeling en producten het beste bij uw huid passen. Bekijk op deze pagina onze verschillende huidbehandelingen. Benieuwd wat voor u het beste is? Neem contact op en plan een intakegesprek met ons in! 

Environ

Behandelingen met Environ worden op uw huid(probleem) afgestemd. Door de intensieve werking van o.a. vitamine A, C en E, antioxidanten, en peelings met de zuren glycol, lactaat, en salicyl kunnen wij vrijwel alle huidproblemen aanpakken en zorgen voor huidvernieuwing. Denk hierbij aan acné, eczeem, hyperpigmentatie, acné-rosacea, en couperose.

Ionzyme DF apparaat

Behandelingen met het revolutionaire Ionzyme DF apparaat zijn een niet-invasieve manier om uw huid langer gezond en stralend te houden. Het gebruik van het apparaat maakt deel uit van gelaats- of lichaamsbehandelingen en geeft prachtige resultaten.

Hyamatrix

De experts van HYAMATRIX hebben een huid verjongende cosmetische productlijn met unieke eigenschappen gecreëerd. De producten en behandelingen zijn ontworpen om ernstige huidschade te herstellen en (zonder injecties) te zorgen voor een gezondere huid. De behandelingen verminderen niet alleen rimpels, maar vertragen het gehele verouderingsproces, waardoor de biologische huidleeftijd jaren jonger wordt.

 

HydroPeptide

Bij behandelingen met HydroPeptide wordt de kracht van peptiden gebruikt om moleculen op celniveau te verbeteren. De hydratatie wordt verbeterd, lijntjes en rimpelens worden verminderd en de huid krijgt haar natuurlijke gloed terug. Behandelingen met HydroPeptide zorgen voor gerichte en resultaten-gedreven oplossingen. Voor alle huidtypes, voor alle huidindicaties; o.a. rimpels, verslapping, gevoelige huid, pigment en acné. 

T-Away

Met ons T-Away apparaat zijn wij staat om binnen enkele minuten hinderlijke cosmetische huidoneffenheden te verwijderen zoals couperose, pigmentvlekken, kleine rode adertjes, bloedblaasjes en steelwratjes.

Cryolipolise

Binnenkort starten wij in Salon Yvonne met een nieuwe behandeling, Cryolipolise. Dé behandeling voor het aanpakken van probleemzones op het lichaam! Cryolipolise is het bevriezen van vetcellen, waarbij de huid verstevigd wordt. Tijdens de behandeling van 30 minuten wordt de huid gekoeld naar -4 graden waardoor vetcellen kristalliseren en afgevoerd worden door het lichaam. Reken af met dat storende vetrandje over de broekrand, vetrollen op de rug, een slappe buik of de bekende lovehandles!

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage is een pittige massage van het gezicht, de hals en het decolleté. Bij deze massage wordt de fibroblast gestimuleerd. Deze huidcel is verantwoordelijk voor de aanmaak en conditie van de collageen- en elastinevezels. Doordat alle huidfuncties worden geactiveerd en de doorbloeding wordt gestimuleerd heeft u de dagen na deze behandeling een mooi effect op de huid. De bindweefselmassage is een mooie anti-age behandeling voor iedereen.