HYAMATRIX - injectievrije hyaluronplasty behandeling

Doel behandeling: Het doel van deze behandeling is huidverjonging. De behandeling zorgt voor langdurige hydratatie en het opbouwen van nieuw colageen, zelfs door de diepe huidlagen heen.

Resultaten behandeling: Na de behandeling zijn alle rimpels bijgevuld. De behandeling leidt tot een frisse en een zachte huid. U voelt en ziet direct na de behandeling verschil!
Met de behandeling wordt uw huidconditie verbeterd, de poriën verkleind en pigmentvlekken zijn minder zichtbaar.
De behandeling heeft zes weken resultaat (wanneer de thuisproducten ook worden gebruikt). In kuurverband van zes behandelingen is het resultaat gedurende zes maanden zichtbaar.

Beschrijving behandeling: De behandeling start met het reinigen van de huid en exfoliatie van de hoornlaag. Daarna worden actieve stoffen aangebracht op de huid met unieke kleine moleculen, zoals hyaluronzuur en Hyamatrix Matrix Peptide Complex. Zo zorgt Hyaluronzuur voor een effectieve en diepe hydratatie. Hyamatrix Matrix Peptide Complex zorgt voor effect op lange termijn. Vervolgens wordt het Alginaat masker aangebracht. De behandeling wordt afgesloten met verzorgende en regenererende producten die passen bij uw huidtype.


De behandeling duurt ongeveer 90 minuten.

Losse behandeling € 125,00

Kuur van zes behandelingen € 745,00

De kuurprijs is inclusief het serum-duo voor thuisgebruik tijdens de kuur t.w.v. € 116,00.