HydroPeptide behandelingen

Bij behandelingen met HydroPeptide wordt de kracht van peptiden gebruikt om moleculen op celniveau te verbeteren. De hydratatie wordt verbeterd, lijntjes en rimpels worden verminderd en de huid krijgt haar natuurlijke gloed terug. Behandelingen met HydroPeptide zorgen voor gerichte en resultaten-gedreven oplossingen. Voor alle huidtypes, voor alle huidindicaties; o.a. rimpels, verslapping, gevoelige huid, pigment en acné. 

Bij behandelingen met HydroPeptide werken wij met behandeling van één uur. De behandelingwijze en producten worden op basis van een intake volledig afgestemd op uw huid. 

  • Behandeling van circa één uur, € 75,00 per behandeling.

 

Anti-wrinkle + restore kuur  €295,-

Behandeling 1 : moisture miracle facial 75min:

Wanneer de huid veel blootgesteld is aan zonlicht, heeft de huid een moisture miracle nodig. De hydropeptide moisture miracle facial is een ultra rijke romige en luxe gezichtsbehandeling die ervoor zorgt dat de huid zacht, gevoed en vernieuwd aanvoelt. 

Behandeling 2 : sleep pretty facial 60min:

Een behandeling om het vocht in de huid te herstellen en in balans te brengen, de huid te verstevigen en fijne lijntjes en rimpels te verminderen.

Behandeling 3 : be beautiful facial 75min:

De actieve werkstoffen van deze behandeling zorgen ervoor dat jouw huid gaat stralen, pigmentvlekken worden lichter, de huid wordt frisser en egaler.

Boek nu jouw restore kuur en ontvang 2 mega mini's cadeau! (zolang de voorraad strekt)