Ga direct naar de inhoud.

Nieuws

Nieuw: Cosmetisch tanden bleken

Nieuw! Cosmetisch tanden bleken, vanaf dinsdag 1 oktober bij Yvonne Skin & Beauty!

Lees meer: Nieuw: Cosmetisch tanden bleken

Nieuw: Anti Wrinkle en Restore van Hydropeptide

Nieuw! De Pink line van HydroPeptide. Speciaal ontwikkelend voor herstel van de huid.

Lees meer: Nieuw: Anti Wrinkle en Restore van Hydropeptide

Pedicure gezocht!

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega! Ben jij gediplomeerd Pedicure en op zoek naar een werkplek in een gezellig team en een prachtige salon? Bekijk de vacature voor Pedicure!

Lees meer: Pedicure gezocht!

Mummyday treatment en andere cadeautips!

Er is geen betere manier om je moeder in het zonnetje te zetten dan met een echte verwenbehandeling. Speciaal voor Moederdag hebben wij een Mummyday treatment samengesteld, een echt verwenmoment! Lees verder over deze behandeling en andere leuke cadeautips! 

Lees meer: Mummyday treatment en andere cadeautips!

Comebackactie: Hydropeptide Detox kuur

Wil je ook je huid stralend en mooi hebben voor de lente/vakantie/festivals? Boek dan nu de nieuwe 'Hydropeptide Detox kuur' met honingpeeling en detoxmasker voor €295,-!

Vermindert fijne lijntjes en rimpels, verzacht ruwheid van de huid en werkt tegen pigment.

Lees meer: Comebackactie: Hydropeptide Detox kuur

Babynieuws!

Lieve klanten van Yvonne Skin & Beauty,

Met veel plezier en trots stel ik onze dochter Maxime Valentine Castillion aan jullie voor! Afgelopen maandag ben ik in het ziekenhuis bevallen van een prachtig, gezond meisje! Met ons allebei gaat het erg goed!  

 

Lees meer: Babynieuws!

Baby op komst...

Wat is de tijd voorbij gevlogen! Veel van jullie hebben vast meegekregen dat er een kindje op komst is. Inmiddels ben ik met verlof en is het nog maar een paar weekjes wachten tot ons kindje geboren wordt! Spannend! Uiteraard blijf ik betrokken bij mijn salon. Ik ben er een tijdje niet, maar op de achtergrond kijk ik uiteraard mee!

Lees meer: Baby op komst...

Hydra-boost treatment

In de winter hebben veel mensen last van een droge huid. Door het koude weer buiten en de verwarming binnen, krijgt de huid het te verduren. De Hydra-boost behandeling met Environ producten en het DF apparaat is perfect om de droge of vochtarme huid aan te pakken!

Lees meer: Hydra-boost treatment

Eemy en Zoë wenkbrauwstyliste!

Sinds vorige week zijn Eemy en Zoë officieel wenkbrauwstyliste na een training bij dé wenkbrauwspecialist van Nederland, Mrs. Highbrow. Eemy en Zoë zorgen voor prachtige gestylde wenkbrauwen die uw uitstraling versterken. Boek voor de mooiste wenkbrauwen een afspraak, of combineer het met uw gezichtsbehandeling!

 

Lees meer: Eemy en Zoë wenkbrauwstyliste!

CND gellak

Sinds kort maken we naast ManiQ en GO-TIME gebruik van CND gellak voor onze gellak behandelingen. Deze lak weken wij van de nagel af, in tegenstelling tot de andere lakken, die van de nagel afgevijld worden. Hierdoor is deze lak een stuk beter voor de natuurlijke nagel.

Lees meer: CND gellak

Environ Ski Essentials

Bereid uw huid voor op de winter(sport) met de Environ Ski Essentials! Deze producten zijn extra hydraterend en zorgen ervoor dat uw huid goed beschermd is. 

Lees meer: Environ Ski Essentials

Nieuwe Jane Iredale producten!

Jane Iredale heeft een prachtige, nieuwe lijn make-up uitgebracht. 'Lip Drinks', deze lippenbalsems drogen de lippen niet uit en heeft een SPF factor van 15. Ideaal voor op wintersport! Verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren en smaken!

Lees meer: Nieuwe Jane Iredale producten!