Ga direct naar de inhoud.

Nieuws

Nieuw: bindweefselmassage!

Sinds kort bieden wij een nieuwe behandeling aan, bindweefselmassage. De bindweefselmassage is een pittige massage van het gezicht, de hals en het decolleté. Bij deze massage wordt de fibroblast gestimuleerd. Deze huidcel is verantwoordelijk voor de aanmaak en conditie van de collageen- en elastinevezels. Doordat alle huidfuncties worden geactiveerd en de doorbloeding wordt gestimuleerd heeft u de dagen na deze behandeling een mooi effect op de huid. Bindweefselmassage is een mooie anti-age behandeling voor iedereen. Deze kuur kan in combinatie geboekt worden met diverse behandelingen.

 

Lees meer: Nieuw: bindweefselmassage!

Opening Salon Yvonne 2.0

Vrijdag 21 september a.s. openen wij officieel onze nieuwe salon! Wij zijn natuurlijk erg trots en laten graag ons vernieuwde plekje aan u zien. Tussen 15.00 en 20.00 uur bent u van harte welkom! Komt u een kijkje nemen? 

Lees meer: Opening Salon Yvonne 2.0

*Verhuisbericht* wij gaan verbouwen! 

Na tien jaar in de huidige salon, is het tijd voor een nieuw jasje. De huidige salon gaat volledig in de make-over deze zomer. Om de verbouwcrew voldoende de ruimte te geven en u nog in rust te kunnen ontvangen, zullen we tijdelijk verhuizen naar een andere locatie. Een wel heel bijzondere locatie, want we gaan terug naar waar Salon Yvonne 15 jaar geleden gestart is! We zoeken de nostalgie op in Yvonne's eerste salon in het bedrijf van haar vader.

Lees meer: *Verhuisbericht* wij gaan verbouwen! 

Wie jarig is, trakteert! Stapelkorting tot wel 15%!

Begin juli is het alweer 15 jaar geleden dat Yvonne - Salon voor Huidverbetering gestart is. Wat vliegt de tijd! In deze 15 jaar zijn we als salon ontzettend gegroeid en onze ambities stoppen nog niet! Om u te bedanken én ons jubileum te vieren, hebben we een leuke actie bedacht. 

Lees meer: Wie jarig is, trakteert! Stapelkorting tot wel 15%!

Vrijdag 6 juli; dubbel feest!

Vrijdag 6 juli pakken we extra uit tijdens de jubileumdagen, deze dag is het namelijk Environdag in onze salon. De Environexpert is aanwezig tussen 10.00 en 16.00 uur om u een 1-op-1 advies op maat te geven. We gebruiken die dag de 'Reveal', hét huidanalyseapparaat van Environ. Maak snel een afspraak, want vol =vol.

Lees meer: Vrijdag 6 juli; dubbel feest!

Vacature alert! Kom jij ons team versterken?

Ben jij allround schoonheidsspecialiste en/of nagel- en wimperstyliste? Heb jij de ambitie om te blijven groeien? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Lees meer: Vacature alert! Kom jij ons team versterken?

Even voorstellen... onze stagiaire Eemy!

Hoi! Ik ben Eemy Botermans en sinds september loop ik elke maandag met veel plezier stage bij Yvonne Salon voor Huidverbetering. Misschien heb je me al eens gezien op maandag. Boek je een behandeling bij mij? Dan krijg je 50% korting! 

Lees meer: Even voorstellen... onze stagiaire Eemy!

Nieuw: HydroPeptide wintertreatment

Gun uw huid een extra oppepper tijdens de gure wintermaanden met de Intense Refresh Facial van HydroPeptide! Een behandeling met nieuwe producten, speciaal gericht op fijne lijntjes en diepe rimpels, het verhelderen van de huid en het voller maken door intensief vochtherstel.

Lees meer: Nieuw: HydroPeptide wintertreatment

DF Mobile: The right tool makes the difference!

Nieuw in onze salon! Het revolutionaire DF Mobile apparaat. Ervaar de werking van het professionele DF apparaat thuis! Net als het DF apparaat in de salon, helpt DF Mobile bij de opname van significant hogere concentraties actieve ingrediënten, daar waar de huid ze het meest nodig heeft. Hierdoor verbetert de gezondheid en uitstraling van de huid! Het resultaat wordt versterkt, naarmate het apparaat vaker gebruikt wordt.

Lees meer: DF Mobile: The right tool makes the difference!

Onderhuids vet verwijderen? Een koud kunstje!

Binnenkort starten wij in Salon Yvonne met een nieuwe behandeling, Cryolipolise. Dé behandeling voor het aanpakken van probleemzones op het lichaam! Cryolipolise is het bevriezen van vetcellen, waarbij de huid verstevigd wordt. Tijdens de behandeling van 30 minuten wordt de huid gekoeld naar -4 graden waardoor vetcellen kristalliseren en afgevoerd worden door het lichaam. Reken af met dat storende vetrandje over de broekrand, vetrollen op de rug, een slappe buik of de bekende lovehandles!

Het resultaat na zes behandelingen mag er zijn; minimaal 11 centimeter verlies! Strak de zomer tegemoet! Te mooi om waar te zijn? Boek een proefbehandeling op 8 en 15 februari tijdens de Cryodagen.

Lees meer: Onderhuids vet verwijderen? Een koud kunstje!

Heeft de huid rondom uw ogen een oppepper nodig?

HydroPeptide heeft de oplossing! De HydroPeptide Collagel+ Eye Mask pads geven collageen ondersteunende peptides af, verheldert de ooghuid en bevat hydraterende ingrediënten die de fijne lijntjes en rimpels onder de ogen direct doen verminderen. 

Lees meer: Heeft de huid rondom uw ogen een oppepper nodig?

Wat staat 2018 te wachten voor Salon Yvonne?

Dit jaar staan er weer veel leuke ontwikkelingen op onze planning. Waaronder:
-       Certificering van Yvonne van der Wel als Skincoach van Environ
-       Een verbouwing van de salon deze zomer
-       Een toevoeging van een nieuw merk Hyamatrix aan onze behandelingen

Lees meer: Wat staat 2018 te wachten voor Salon Yvonne?