Cadeautips!

woensdag 5 december 2018

December, time to shine! De maand van gezellige feestjes, feestelijke kleding, mooie make-up en cadeautjes! Wij zijn al volop bezig met de voorbereidingen! Heeft u al ideeën voor uw kerstgeschenken? Wij inspireren u graag!

A gift for you!

Verras met een cadeaubon van Yvonne Skin & Beauty (zie afbeelding rechts)! Alles is mogelijk! Kies een bedrag, of geef bijvoorbeeld een favoriete behandeling cadeau! Wij pakken het uiteraard feestelijk voor u in!

Pupa Vamp!

Creeër prachtige, volumineuze wimpers met de Pupa Vamp! Mascara. Nu met waterproof oogpotlood en een stylish tasje cadeau! 

Normaal voor € 19,95, nu voor € 15,95!

Glow Team; de oppepper voor de feestmaand!

De feestmaand is begonnen! U heeft vast een kerstdiner of een spetterend nieuwjaarsfeest in het vooruitzicht! Gebruik de maskers uit het Glow Team pakket om uw huid te laten stralen. Het pakket bevat een Face Mask voor het gehele gelaat, een Neck & Decolleté Mask en acht eyepads voor een extra frisse blik!Fijne lijntjes, rimpels en wallen zijn zichtbaar verminderd of zelfs verdwenen met dit fijne pakket!

Nu voor slechts € 59,50 in plaats van € 66,00. Ook krijgt u deze box cadeau bij het boeken van een kuur van HydroPeptide!

Verzorgde nagels met een extraatje!

Hier wordt elke vrouw blij van, een leuk cadeaupakketje met daarin een mooie CND nagellak (in alle denkbare kleuren verkrijgbaar) een olie voor verzorgde nagelriemen én drie minilipsticks! Leuk om net even een ander kleurtje te dragen tijdens de feestdagen. CND nagellak droogt op als een gellak, zonder deze in een lamp uit te harden, de Ferrari onder de nagellakken! 

Dit vrolijke setje kunt u cadeau doen (of voor uzelf meenemen!) voor slechts € 15,95. Ook leuk als relatiegeschenk!