Natuurlijke make-up look in 5 minuten door Yvonne!

vrijdag 18 augustus 2017

Een mooie natuurlijke make-up look... Helemaal wauw en stralend binnen vijf minuten! Wilt u dit ook graag? Ik laat het zien met de volgende stappen...

Waarom je huid op de eerste plaats komt

Een mooie natuurlijke make-up look start met een gezonde huid, begin dus bij het begin en zorg ervoor dat uw dagelijkse skincare routine afgestemd is op de behoefte van je huid. Een gezonde huid is een stralende huid.

We snappen dat u door het bos de bomen niet meer ziet als het op skincare aankomt. Er zijn zoveel verschillende producten op de markt.  Maar geen zorgen, wij kunnen u perfect op weg helpen met een op maat gemaakt verzorgingsschema van Environ of HydroPeptide. Wetenschappelijk onderbouwde merken met aantoonbare resultaten!

Wilt u het helemaal goed doen? Dan zijn de Skin Complete huidsupplementen van Advanced Nutrition Programme (ANP), uw nieuwe partner in beauty. Ze combineren de twee belangrijkste supplementen voor een gezonde huid: Skin Vit A+ (verrijkt met vitamine D) en Skin Antioxidant. Heeft uw huid meer hydratatie nodig? Probeer dan eens de Skin Omega's, een dosis pure en zuivere visolie.

Bescherm je natuurlijke schoonheid!

En dat betekent zonbescherming! Maak van SPF je beste vriend. We kunnen dit niet vaak genoeg herhalen. Je moet blijven smeren, smeren, smeren! Zonnig weer of niet. 

Natuurlijke make-up look

Als de huid in topconditie is, wordt die mooie natuurlijke make-up look in vijf minuten a piece of cake. Succes gegarandeerd met deze vijf jane iredale toppers:

We beginnen met de Dream Tint. De Dream Tint met SPF15 (SPF = new best friend) is een minerale CC cream foundation met romige textuur. De Dream Tint bevat drie verschillende soorten algen die de huid hydrateren, kalmeren en fijne lijntjes minimaliseren. Bovendien corrigeert deze de huidtint met een lichte tot medium dekking en een stralend natuurlijke finish als resultaat. De perfecte basis voor een natuurlijke make-up look.

Voor een zachte, frisse en natuurlijke blos die van binnenuit lijkt te komen, is de In Touch Cream Blush ideaal. Heel eenvoudig aan te brengen met je vingertoppen. De gezonde gloed krijg je er gratis en voor niets bij. :) Wij zijn al fan van het nieuwste kleurtje Candid.

Tip: dep een beetje Cream Blush met je vingers op je oogleden en lippen voor een extra subtiele glow.

Natuurlijk mag je die grote kijkers van je niet vergeten. Zet ze in de verf met een laagje Purelash Mascara in Black Onyx (zwart). Deze heeft een nieuw borsteltje, waardoor je fijner kan werken en klitten van de wimpers onmogelijk wordt. Bovendien heeft deze mascara ook nog eens verzorgende eigenschappen. It's a keeper!

Als extra eyecatcher (snap je;)) creëer je met PureBrow Gel op een heel eenvoudige manier natuurlijk geaccentueerde wenkbrauwen.

Als finishing touch zit je met The great gloss, in achttien vrolijke kleuren, helemaal goed. Onze gekleurde lipgloss met citroen, bramen en granaatappel geven beschermde en boterzachte lippen die echt om te zoenen zijn. Bovendien zijn ze rijk aan peptiden en anti-oxidanten die de lippen zichtbaar opvullen en hydrateren.

En tadaaaa een mooie, natuurlijke look binnen vijf minuten! Bekijk hier een filmpje waarbij ik de look bij Debby creëer! Benieuwd naar de producten van jane iredale? Kom langs in de salon!