Nieuw: bindweefselmassage!

vrijdag 12 oktober 2018

De bindweefselmassage is een pittige massage van het gezicht, de hals en het decolleté. Bij deze massage wordt de fibroblast gestimuleerd. Deze huidcel is verantwoordelijk voor de aanmaak en conditie van de collageen- en elastinevezels. Doordat alle huidfuncties worden geactiveerd en de doorbloeding wordt gestimuleerd heeft u de dagen na deze behandeling een mooi effect op de huid. Bindweefselmassage is een mooie anti-age behandeling voor iedereen.

Deze behandeling kan in kuurverband van drie of zes keer (naar gelang de huidconditie) geboekt worden, voor een huidverbeterend effect. De kuur wordt in één maand (drie behandelingen) of twee maanden (zes behandelingen) gepland. Deze kuur kan in combinatie geboekt worden met diverse behandelingen waarbij we gebruik maken van Environ, HydroPeptide of HYAMATRIX. 

Bekijk de mogelijkheden van de diverse kuren op deze pagina

Bent u geïnteresseerd in onze nieuwe bindweefselmassage? Bekijk dan het onderstaande filmpje van Veronique waar ze alles uitgebreid uitlegt. Veronique laat ook beelden zien van enkele grepen tijdens de bindweefselmassage om een indruk te geven van de massage.