Onderhuids vet verwijderen? Een koud kunstje!

zondag 14 januari 2018

Binnenkort starten wij in Salon Yvonne met een nieuwe behandeling, Cryolipolise. Dé behandeling voor het aanpakken van probleemzones op het lichaam! Cryolipolise is het bevriezen van vetcellen, waarbij de huid verstevigd wordt. Tijdens de behandeling van 30 minuten wordt de huid gekoeld naar -4 graden waardoor vetcellen kristalliseren en afgevoerd worden door het lichaam. Reken af met dat storende vetrandje over de broekrand, vetrollen op de rug, een slappe buik of de bekende lovehandles!

Het resultaat na zes behandelingen mag er zijn; minimaal 11 centimeter verlies! Strak de zomer tegemoet! Te mooi om waar te zijn? Boek een proefbehandeling op 8 en 15 februari tijdens de Cryodagen.

Tijdens de Cryodagen is de Cryolipolise therapeut aanwezig in de salon en kunt u voor slechts € 50,00 een proefbehandeling ondergaan. Vooraf en tijdens de behandeling legt de therapeut alle ins- en outs uit van deze behandelingen. Per behandeling kunt u direct 2-4 cm resultaat zien! De vetcellen die weg zijn, komen niet meer terug!

De Cryolipolise behandelingen worden alleen in kuurvorm gegeven. Een kuur van zes behandelingen bedraagt € 600,00. Indien u na de proefbehandeling een kuur boekt, krijgt u een zevende behandeling voor extra resultaat van ons cadeau.

De Cryodagen vinden plaats op donderdag 8 en 15 februari van 13.15 – 20.00 uur. Boek een proefbehandeling via 0174 62 94 79 of loop even binnen om een afspraak te maken.

Vanaf 1 maart zullen de behandelingen starten.