*Verhuisbericht* wij gaan verbouwen! 

vrijdag 29 juni 2018

Na tien jaar in de huidige salon, is het tijd voor een nieuw jasje. De huidige salon gaat volledig in de make-over deze zomer. Om de verbouwcrew voldoende de ruimte te geven en u nog in rust te kunnen ontvangen, zullen we tijdelijk verhuizen naar een andere locatie. Een wel heel bijzondere locatie, want we gaan terug naar waar Salon Yvonne 15 jaar geleden gestart is! We zoeken de nostalgie op in Yvonne's eerste salon in het bedrijf van haar vader.

Dinsdag 24 en woensdag 25 juli zijn wij aan het verhuizen naar ons tijdelijke adres. Op deze dagen zijn wij gesloten. 

Vanaf donderdag 26 juli ontvangen we u graag in ons tijdelijke onderkomen. U kunt ons gewoon telefonisch en per mail bereiken. We beschikken in onze nieuwe salon niet over een losse ontvangstruimte. Daarom vragen we u vooraf even te bellen indien u langs wilt komen om producten te kopen.

In onze tijdelijke salon beschikken we helaas niet over een pinautomaat. Uiteraard kunt u wel contact betalen en per bankoverschrijving.

Ons tijdelijke adres

U vindt onze tijdelijke salon op het volgende adres, te herkennen aan de bekende Salon Yvonne vlaggen voor de deur.

Groeneweg 67
2691 MK 's-Gravenzande

Naar verwachting kunnen wij u medio september weer van dienst zijn in de volledig vernieuwde salon aan de Anjerlaan! 

Summer Treatments

De gehele maand augustus bieden wij diverse summer treatments van HydroPeptide en Environ tegen een gereduceerd tarief van slechts € 49,50! Maak snel een afspraak via 0174 629479

Korting op Pupa

Omdat we in de nieuwe salon gebruik gaan maken van een nieuwe display, bieden wij in onze tijdelijke salon tot wel 50% korting op diverse Pupa producten!