Yvonne Skin & Beauty

Yvonne Skin & Beauty

Sinds 2008 ontvangen wij onze klanten in onze sfeervolle salon aan de Anjerlaan in Naaldwijk. Bij Yvonne Skin & Beauty kan je terecht voor diverse behandelingen voor huidverbetering of om huidproblemen op te lossen of te verminderen. Naast huidverbetering kan je bij ons ook terecht voor diverse beautybehandelingen.

Ons team bestaat uit professionele, gespecialiseerde en gecertificeerde schoonheidsspecialistes. Zij zullen je ontvangen in een sfeervolle ambiance waar je kunt genieten van ontspannen behandelingen. Je kunt bij ons terecht voor anti-ageing met geavanceerde apparatuur, huidverbeteringen en huidproblemen zoals couperose, pigmentvlekken, acne, eczeem, littekens, overbeharing en huidveroudering. Ook wimperextensions, laserbehandelingen en visagie vallen onder onze expertise. Daarnaast kan je ook bij ons terecht voor diverse pedicure behandelingen. Wij zijn gespecialiseerd in reumatische voeten en diabetesvoet.
Bij Yvonne Skin & Beauty streven we naar maximale verzorging van jouw huid en beauty op maat. Wij luisteren naar jouw specifieke wensen. Door het uitgebreide behandelingspallet ben je daarom bij ons altijd aan het juiste adres. Wij bieden niet alleen effectieve behandelingen, maar werken ook met topmerken en hoogwaardige producten. Maak gerust een afspraak voor een gratis, professioneel en eerlijk advies!

Wie zijn de dames achter Yvonne Skin & Beauty? Lees op deze pagina meer over de dames die elke dag ervoor zorgen dat klanten tevreden en met zichtbaar resultaat weer de deur uit stappen!

Medewerkers

Yvonne van der Wel

Eigenaresse

Gerlinde Duifhuizen

Schoonheidsspecialiste en skinexpert in opleiding

Zoë Kok

Schoonheidsspecialiste, nagel- en wenkbrauwstyliste

Juléa Voogt

Pedicure

Wij ontvangen u graag

Reserveer nu