Yvonne Skin & Beauty

Yvonne Skin & Beauty

Sinds 2008 ontvangen wij onze klanten in onze sfeervolle salon aan de Anjerlaan in Naaldwijk. Bij Salon Yvonne kunt u terecht voor diverse behandelingen voor huidverbetering of om huidproblemen op te lossen of te verminderen. Naast huidverbetering kunt u bij ons ook terecht voor diverse beautybehandelingen.

Ons team bestaat uit professionele, gespecialiseerde en gecertificeerde schoonheidsspecialistes. Zij zullen u ontvangen in een sfeervolle ambiance waar u kunt genieten van ontspannen behandelingen. U kunt bij ons terecht voor anti-ageing met geavanceerde apparatuur, huidverbeteringen en huidproblemen zoals couperose, pigmentvlekken, acne, eczeem, littekens, overbeharing en huidveroudering. Ook wimperextensions, laserbehandelingen en visagie vallen onder onze expertise. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor diverse manicure en pedicure behandelingen. Wij zijn gespecialiseerd in reumatische voeten en diabetesvoet.
Bij Salon Yvonne streven we naar maximale verzorging van uw huid en beauty op maat. Wij luisteren naar uw specifieke wensen. Door het uitgebreide behandelingspallet bent u daarom bij ons altijd aan het juiste adres. Wij bieden niet alleen effectieve behandelingen, maar werken ook met topmerken en hoogwaardige producten. Maak gerust een afspraak voor een gratis, professioneel en eerlijk advies!

Wie zijn de dames achter Salon Yvonne? Lees op deze pagina meer over de dames die elke dag ervoor zorgen dat klanten tevreden en met zichtbaar resultaat weer de deur uit stappen!

Medewerkers

Veronique van der Voort

Schoonheidsspecialiste en bindweefselmassage-expert

Eemy Botermans

Nagel- en wimperstyliste & stagiaire

Charlotte Veer

Pedicure en wimperstyliste

Yvonne van der Wel

Eigenaresse

Debby Sonneveld

Schoonheidsspecialiste

Yvonne Derks

Anti-aging specialiste en schoonheidsspecialiste

Zoë Kok

Schoonheidsspecialiste, nagel- en wenkbrauwstyliste

Wij ontvangen u graag

Reserveer nu