Veronique van der Voort

Hallo, ik ben Veronique van der Voort. Ik woon samen met mijn vriend en onze zoon en dochter in De Lier. Ik ben al heel lang schoonheidsspecialiste en vind het nog steeds een onwijs leuk vak. Met nieuwe technieken en met kennis van de huid kan ik mensen heel blij maken. Dat vind ik het allerleukste.

Naast de opleiding voor schoonheidsspecialiste heb ik veel trainingen gedaan. Ik heb mijzelf gespecialiseerd in huidverbetering door bindweefselmassage (bekijk hier een filmpje waarin ik daar meer over uitleg). Deze techniek kan heel mooi gecombineerd worden met de behandelingen van Environ en Hydropeptide.
Ook heb ik een dermatologie training gedaan hier heb ik meer geleerd over alle functies van de huid en heb ik geleerd zonschade te herkennen. Deze training heeft mij veel kennis gegeven over het creëren en behouden van een gezonde huid. Dit is ook waar de merken van Yvonne Skin & Beauty voor staan.

Op maandag, woensdag en vrijdag kunt u bij mij terecht voor alle gezichtsbehandelingen, een make-up van Jane Iredale, maar ook voor mooie wenkbrauwen.

Graag zie ik u in de salon!