Yvonne Derks

Mijn naam is Yvonne Derks en kom oorspronkelijk uit Brabant, maar woon sinds zeven jaar in Loosduinen. Voordat ik mijzelf heb omgeschoold naar schoonheidsspecialiste, was ik werkzaam als verpleegkundige op o.a. afdeling plastische chirurgie. Als verpleegkundige maak je patiënten beter, nu maak ik de huid beter. Helemaal mijn ding!

Na het volgen van de opleiding tot schoonheidsspecialiste ben ik mij door meerdere trainingen gaan specialiseren in anti-aging. Ik werk met de producten en behandelingen van Environ (eventueel met het df-apparaat) en HydroPeptide: perfecte anti-agingbehandelingen! Bij Salon Yvonne kan je daarom bij mij terecht als anti-aging specialist. Je kunt ook bij mij terecht voor het verwijderen van o.a. couperose, pigmentvlekken en steelwratjes.

Daarnaast heb ik  een wellnessopleiding gevolgd waarbij ik diverse soorten massage (o.a. drukpuntmassage, hoofdhuid-, oorreflexmassage, anti stress massage) behandeling donkere huid, kleurenanalyse en het advies geven in veilig zonnen heb geleerd. Ook ben ik gespecialiseerd in de behandeling van acné. Jongens, meisjes, mannen en vrouwen kunnen bij mij terecht voor huidverbetering om zo snel mogelijk een gezonde, gladde huid te krijgen.

Ook werken we in de salon o.a. met de gezonde make-up vanuit Environ: Jane Iredale. Deze make-up verstopt de huid niet, omdat het een minerale make-up is. Dit is ideaal om op je huid, de puntjes op de i te zetten, op een gezonde manier! Hierin heb ik meerdere trainingen gevolgd en ik ben fan van dit fantastische merk.